- Kampen var jevnspilt, men alt i alt vinner Tynset fortjent, sier Fart-trener Frode Bekk, som stilte uten viktige spillere som Elise Richardsen, Lene Bredesen og Ane Olsen i går.

Ifølge Fart-treneren produserte jentene hans bare to sjanser i løpet av hele kampen. Heller ikke Tynset hadde mange store sjanser, men de utnyttet den største og vant 1-0.

Pluss på Fart-laget: Linda Stubsveen og Gina Engen Bryhni.

Kampfakta

1. runde i NM for kvinner:

Tynset - Fart 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Stine Skogan (63).

Dommer: Marit Buhaug Folstad, Buvik IL.

Farts lag (4-3-3): Tonje Dyresen Lilleløkken - Ane Trelvik Nørstebø, Gina Engen Bryhni, Monica Hansen, Sina B. Sagbakken (Marie Skjeltorp fra 56.)- Gunhild Solberg, Kristine Lonkemoen, Linda Stubsveen - Camilla Bekkevold, Sigrid Hangård Lierhagen, Tonje Hansen (Ane Nyløkken Helseth fra 70.).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.