Elise Richardsen har spilt toppfotball i Donn, Amazon Grimstad, Sarpsborg 08, Lyn og Fart. Nå skal hun være en av tre trenere i Fart.

Elise har tatt bachelorgrad ved Norges Idrettshøyskole innen coaching, trening og idrettspsykologi. Nå er hun i ferd med å avslutte sin mastergrad innen idrettsvitenskap på samme sted. I tillegg har Elise Richardsen UEFA-B lisens som trener.

Det bør også nevnes at i forbindelse med sin masteroppgave har hun jobbet tett med landslagene på J19 og G18.

Det er med andre ord en svært kompetent trener som Fart får glede av. Elise skal ha fokus på  den offensive delen av spillet. I tillegg skal hun ha ansvaret av all videoanalyse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.