I det som var en merkelig kamp, trakk til slutt Fart det lengste strået og vant 3-1 over Kaupanger. 

Ikke engang minuttet hadde passert før Marit Bratberg Lund scoret 1-0 for Fart. Et snaut kvarter senere doblet Fart ledelsen, og så ut til å koble grepet om kampen for alvor. 

Etter pause fortsatte kampen i samme spor. Ane Nørstebø la på til 3-0 for rødtrøyene, før minuttet var gått av den andre omgangen. 

Det snodige var at Kaupanger hadde ballen desidert mest, men slet med å skape noen muligheter i det hele tatt. Fart på sin side, hadde ingen flere sjanser enn de som ble scoret på.

Derfor kunne ikke Fart-trener Frode Bekk være annet enn fornøyd med slutresultatet. 

- Egentlig gjør vi ikke en veldig bra kamp. Mye ser manisk ut for vår del, men likevel er vi veldig effektive. Resultatet var veldig bra og viktig for oss. Det er jeg naturligvis fornøyd med, sier Bekk. 

Neste helg møter Fart Voss til viktig duell. Her kan jentene fra Øvre Vang sikre tilværelsen i førstedivisjon med seier. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.