Etter 12 sesonger i Trondheims-Ørn er neste stoppested Fart. Inger Ane Hole er lærer på Wang Toppidrett.

– Jeg fikk en korsbåndskade i fjor. Jeg fikk beskjed om at spill på høyt nivå blir vanskelig. Allikevel føles det bra å trene, men jeg får smerter etter trening, sier Inger Ane.

Lesja-jenta har det som skal til for å få Fart opp flere hakk, om hun kommer tilbake. Inger Ane har også representert Norge 26 ganger på U-landslaget og sju ganger på A-landslaget. Det vitner om kvalitet.

– I utgangspunktet skal jeg ikke spille, men er med to ganger i uka. Jeg håper med min erfaring at jeg kan være med å bidra på andre måter i Fart, sier Inger Ane Hole.

Inger Ane har bosatt seg i Hamar med samboer fra Hamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.