- Det er pr. i dag ikke naturlig for en klubb i Øvre Vang å ha toppserien som mål, såpass må vi erkjenne, sier daglig leder Frode Dalseng.
Fart er etter sponsorsvikt på vei mot et driftsunderskudd i 2013, men har penger på bok til å betale med. Det er imidlertid tøft å kjempe om spillerne nå utdanning lokker andre steder, og klubber med bedre økonomi kan tilby mer.
- Vi kommer aldri dit at vi kan lønne spillere, men vi jobbe for å få inn nok penger til å dekke faktiske utgifter spillerne har på vei til trening, og med å tilrettelegge bedre.
Klubben ønsker å jobbe for at damelaget igjen kan etablere seg på midten av tabellen i 1. divisjon, og ha fokus på spillerutvikling i stedet for å skaffe nok spillere. Til det vil Dalseng og Fart ha gode trenerapparater nedover i yngres avdeling og satse på trenerutdanning.
- Jeg stikker fram hodet og sier at det trenes for lite på Fartbana og i Øvre Vang, både av gutter og jenter. Det flotte anlegget står for mye tomt. Fra gammelt av har det alltid vært slik det er fotball om vinteren og langrenn i Vang skiløperforening om vinteren, men det må bli lov å prioritere én av dem.
Klubben holder også på med et langsiktig strategiarbeid med hovedspørsmålet om hvordan Fart Fotball vil se ut om fem år.
- Vi trenger stor ærlighet og takhøyde og ikke altfor mange «slik at vi ikke pleid å gjøre det her i klubben». Vi skal ha stor respekt for alt som er gjort, og for alle som har lagt ned en enorm jobb som har tatt klubben dit den er i dag, men vi må også våge å tenke nytt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.