HAMAR: - Vi må våge å gå ut og prøve å ta poeng, sjøl om Team Strømmen er gode. Vi må våge å være eplekjekke vi som har null poeng, ler Fart-trener Anders Bredesen.

Med null lag på sisteplass er det et stykke opp til Strømmen på fjerde med 21 poeng. I vårkampen vant Akershus-laget 2-0 på Briskeby, etter ett mål av Alvdal-jenta Ida Elise Enget, som har scoret fire mål i toppserien så langt i år.

- Upåklagelig
- Vi har jo noen erfaringer fra den kampen, som gjør at vi kan gjøre de grep som er nødvendig for å møte dem litt annerledes. Av de kampene vi har spilt etterpå, har vi fungert i best i en 4-5-1-formasjon med litt mer frigjøring offensivt, sier Bredesen.

Humøret er upåklagelig i laget tross 11 tøffe vårkamper uten poeng.
- Når det møter opp 20 på trening likevel, og humøret er bra, forteller det litt om et slikt lag. Bortsett fra at konkurransen er knalltøff, har vi ingenting å klage på. Vi har spilt bedre fotball i år enn i fjor, tabellen viser det bare ikke.

Videreføre siste kamp
Fart mangler fire-fem spillere til søndagens kamp, men av de som har startet mest denne sesongen, er alle med.

Etter brukbar cupkamp mot Asker og en god kamp mot Kolbotn for 14 dager siden, fortsetter trolig Fart med Inger Helene Hafsahl Karset på topp, og med spiss Anette Pedersen i en kantrolle med mer defensivt ansvar. Bredesen håper at framgangen fortsetter.
- Det har fungert godt med Anette med sin arbeidskapasitet i en slik rolle. Vi var uheldige som ikke ledet mot Kolbotn etter store sjanser i første omgang, og kan vi spille slik får vi nye målsjanser, tror Bredesen.

Kampferie til 23. aug.
Kampen er vårsesongens siste. Nå venter ferie til 20. juli på førstelaget, mens 2. laget har sin siste kamp onsdag, borte mot Røa 2.

Høstsesongen starter med den utsatte kampen mot Amazon Grimstad 23. august, og deretter kommer kampene tett fra 2. september.
Amazon er forresten i store økonomiske problemer etter et betydelig underskudd i 2007, og måtte tirsdag fri til det lokale næringslivet for å ha en sjanse til å få fortsette i toppserien.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.