Kongsvinger - Fart 1-1

Hjemmelaget gikk knallhardt ut og Fart var ikke med på notene. Jentene fra Øvre Vang var altfor forsiktige i alle dueller og da vinner en som regel ingen fotballkamper.

Nå skal det sies at Fart kom sterkere og sterkere, og burde ha vunnet kampen. Fart ble snytt for et soleklart straffespark. I tillegg hadde Fart en ball inne. Den traff den indre stolpen i målet. En hendelse dommeren skal se.

Trener Finn Willy Taugbøl fant allikevel mye positivt i kampen.

- Vi fikk oss en vekker, som jeg tror er positivt for laget. Kanskje jentene skjønner at gode resultater ikke kommer av seg sjøl. Vi hang ikke med i starten, noe som ikke er bra. Spillet i de siste treningskampene har gått på skinner. Nå fikk vi bakkekontakt så det suser, sier trener Taugbøl.

Midtbanespiller Natalie Nilsen som var Farts beste spiller i fjor, var endelig tilbake etter en skade. En utrolig viktig spiller for laget. Hun er og blir spillerfordeleren og er gull verdt.

Kongsvinger tok ledelsen etter 30 spilte minutter. Fart ga seg aldri og fikk lønn for strevet da det gjenstod 20 minutter. Kantspiller Mina Kjørum viste hvor viktig hun blir i Fart denne sesongen. Gang etter gang kom hun med fine innlegg. Ett av dem tok Natalie Nilsen godt vare på. Kjørum fosset fram på sin høyre kant og innlegget kunne Natalie Nilsen bare sette bredsiden til.

En kamp helt på det jevne, men Nilsen og Kjørum er hakket foran de andre.

Neste helg har Fart spillefri. Om 14 dager reiser laget på treningsleir til Tyrkia. Der skal Fart møte sterke motstandere i Åsane og Kaupanger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.