HAMAR: - Det blir nok en liten overgang fra Fartbana, ler 22-åringen, som spilte i Fart før overgangen til trønderne.

I forrige hjemmekamp mot Kolbotn kom det 300 tilskuere, men det var likevel en positiv opplevelse.
- Med en lukket stadion ble det nesten bedre stemning enn på en åpen treningsbane.

God framgang
Løten-jenta er inne i sin andre sesong for de gamle mesterne Trondheims-Ørn.

I fjor spilte hun bare seks kamper i Toppserien, blant annet på grunn av skade, men i år har hun så langt startet alle de tre kampene sentralt på midten.
- Jeg håper jeg er inne nå, og at jeg er en av de faste framover. Jeg har utviklet meg mye i klubben og føler at jeg er mye bedre med ball. I tillegg orker jeg å løpe mer, og det er viktig på store Lerkendal. Det kommer Fart til å få merke, tror Bredesen.

Sliter i starten
Trondheims-Ørn har en seier, en uavgjort og tap mot Kolbotn så langt denne sesongen.

Hovedproblemet har vært å score mål.
Ikke minst først.
- Alle motstanderne våre har scoret først, og da blir det mye vanskeligere å vinne kamper. Vi har jobbet litt med det å være klare fra kampstart nå. Vi håper å vise det mot Fart, som er et lag som kjemper, og aldri gir seg. Jeg er litt imponert over at de bare har 0-5 på to kamper mot antatte topplag.

Blir i Trondheim?
I vinter scoret hun to mål mot Fart da Ørn vant 5-1 i en treningskamp innendørs. Den andre kampen endte 0-0.

- Jeg gleder meg skikkelig til å møte Fart, siden jeg kjenner mange av jentene veldig godt. Litt spesielt er det å møte pappa også, han skal bo hos meg
Bredesen er ferdig med studiene til å bli førskolelærer til sommeren, men ser ikke for seg å flytte hjem.
- Jeg tror jeg blir boende her, for jeg trives veldig godt. Jeg har søkt på jobb i Trondheim etter studiene, fastslår Lene Bredesen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.