Etter bare 11 minutter, ledet Fart 2-0 etter mål av Sina Sagbakken og Kristine Lonkemoen.

Årsbeste

Målen kom ikke tilfeldig denne gangen. Etter fire minutter satte Sina Sagbakken pannebrasken på en corner og ballen føk knallhardt i nettaket.

Bare sju minutter senere kom kampens flotteste mål. Kantspiller Camilla Bekkevold løp forbi alle og sendte en presis ball til Kristine Lonkemoen, som breisidet ballen vakkert i nettet.

Et mål som var tatt rett ut av læreboka.

Men Fart var ikke fornøyd med det og fortatte å legge press på et forfjamset bortelag.

I de første 40 minuttene hadde det vært helt greit med ett mål til av hjemmelaget.

Dessverre for Fart fikk Fortune en psykologisk viktig nettkjenning fire minutter før hvilen.

Tabbemål

Andreomgangen ble et lite mareritt for Fart og spesielt for keeper Tonje Lilleløkken.

To veldig enkle mål gjorde at bortelaget fikk med seg alle tre poengene hjem.

- At jeg gjør én tabbe i en kamp takler jeg, men to er vanskelig å svelge. Jeg følte der og da at jeg sviktet lagvenninnene mine, sier Tonje.

Vi snakket med Tonje noen timer etter kampslutt for å høre hva hun hadde å si.

- Jeg føler sjøl at jeg er mental sterk. I tillegg er jeg veldig glad jeg har herlige lagvenninner. De har ringt meg og støttet meg. Slike telefoner varmer, sier Tonje.

For å få kampen ut av hodet, har Tonje spurt trener Frode Bekk om å få spille tredjedivisjonskamp i dag.

- Føler at det er viktig for meg. Må få tankene vekk fra det som skjedde mot Fortuna.

Utenom baklengsmålene var det veldig mye positivt.

Marit Bratberg Lund viser igjen knallform på høyrebacken. Ane Olsen viser at hun er en glitrende fotballspiller på midtbanen.

Camilla Bekkevolds første omgang var også veldig gledelig. Hun gjorde alt riktig i 45 minutter og var et uromoment som Fortune ikke fant ut av.

Pasningsspillet som Fart har slitt med var til tider glitrende.

Synd det endte med tap.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.