Øvre Vang
Selv om det ble tap 0-2 fikk vi se gledessener etter kampslutt. Ikke rart så lenge 1. divisjonskontrakten ble sikret. Åsane gjorde jobben mot Voss, som må ta den tunge vegen ned i 2. divisjon.
Kampen kommende helg mot Grand Bodø som rykker opp til Toppserien, blir en kamp som ikke teller for noen av lagene.
Likevel vil selvfølgelig trener Frode Bekk avslutte sesongen med stil.

Spiller for tre poeng

- Selvfølgelig vil jeg at vi skal vinne siste kampen. Det kan jo hende at Grand Bodø tenker mer på opprykksfesten enn kampen mot oss. Det skal vi prøve og utnytte, sier Bekk.
I kampen mot Fortuna Ålesund, var det ikke mye som klaffet. Til det gjør hele laget for mange feil. De sjansene laget kom fram til, var mer enn store nok til å få scoring på.
- Vi blir alt for stresset i skuddøyeblikket. Det er noe vi har slitt med i hele sesongen, fortsetter trener Bekk.
Fart har kun scoret 19 ganger i årets sesong, noe som gjør poengfangsten for liten til og klatre på tabellen.
- Vi har en lang veg å gå i vårt offensive spill. Vi lukter ikke mål, Vi står og venter og ser hvor ballen skal lande. Ingen som tar sjansen på et løp i forkant. Hadde vi hatt den spilleren, hadde vi nok sanket flere poeng.

Så mørkt ut

Etter 45 minutters spill så situasjonen alt annet enn lys ut for Fart.
Voss som kniver med Fart om å unngå nedrykk, ledet 2-1 over Åsane, mens Fart lå under 0-1. Hadde det resultatet stått kampen ut, hadde det vært to poeng mellom Voss og Fart, før siste serierunde.
Fart-jentene hadde nok fått en helt annen inngang til turen nordover da.
Heldigvis for Fart, kom Åsane med en god sluttspurt, som den reddende engel.
Nå er det fortsatt fire poeng og lagene kan ikke bytte plass på tabellen.
- Det er klart det hadde blitt veldig tungt å reise oppover til Bodø og vite at vi må plukke poeng. Nå slipper vi det heldigvis, fortsetter trener Bekk.
På stillingen 0-1 hadde Fart flere store sjanser. Ane Nørstebø hadde en skostørrelse for lite da hun kastet seg fram på et innlegg. May Liss Fredriksen skjøt himmelhøyt over fra seks meter, alene med keeper. Sekunder senere satte Fortuna Ålesund inn sluttresultatet 2-0.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.