Øvre Vang
Selv om det ble tap 0-2 fikk vi se gledessener etter kampslutt. Ikke rart så lenge 1. divisjonskontrakten ble sikret. Åsane gjorde jobben mot Voss, som må ta den tunge vegen ned i 2. divisjon.
Kampen kommende helg mot Grand Bodø som rykker opp til Toppserien, blir en kamp som ikke teller for noen av lagene.
Likevel vil selvfølgelig trener Frode Bekk avslutte sesongen med stil.

Spiller for tre poeng

- Selvfølgelig vil jeg at vi skal vinne siste kampen. Det kan jo hende at Grand Bodø tenker mer på opprykksfesten enn kampen mot oss. Det skal vi prøve og utnytte, sier Bekk.
I kampen mot Fortuna Ålesund, var det ikke mye som klaffet. Til det gjør hele laget for mange feil. De sjansene laget kom fram til, var mer enn store nok til å få scoring på.
- Vi blir alt for stresset i skuddøyeblikket. Det er noe vi har slitt med i hele sesongen, fortsetter trener Bekk.
Fart har kun scoret 19 ganger i årets sesong, noe som gjør poengfangsten for liten til og klatre på tabellen.
- Vi har en lang veg å gå i vårt offensive spill. Vi lukter ikke mål, Vi står og venter og ser hvor ballen skal lande. Ingen som tar sjansen på et løp i forkant. Hadde vi hatt den spilleren, hadde vi nok sanket flere poeng.

Så mørkt ut

Etter 45 minutters spill så situasjonen alt annet enn lys ut for Fart.
Voss som kniver med Fart om å unngå nedrykk, ledet 2-1 over Åsane, mens Fart lå under 0-1. Hadde det resultatet stått kampen ut, hadde det vært to poeng mellom Voss og Fart, før siste serierunde.
Fart-jentene hadde nok fått en helt annen inngang til turen nordover da.
Heldigvis for Fart, kom Åsane med en god sluttspurt, som den reddende engel.
Nå er det fortsatt fire poeng og lagene kan ikke bytte plass på tabellen.
- Det er klart det hadde blitt veldig tungt å reise oppover til Bodø og vite at vi må plukke poeng. Nå slipper vi det heldigvis, fortsetter trener Bekk.
På stillingen 0-1 hadde Fart flere store sjanser. Ane Nørstebø hadde en skostørrelse for lite da hun kastet seg fram på et innlegg. May Liss Fredriksen skjøt himmelhøyt over fra seks meter, alene med keeper. Sekunder senere satte Fortuna Ålesund inn sluttresultatet 2-0.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00