ASKER: Fart-trener Anders Bredesen ble sterkere i troen på at Fart kan redde plassen i Toppserien etter 0-4 i 3. rundekampen mot Asker i går.

- Klar framgang fra kampen mot Larvik. Mot Asker var vi disiplinerte og taktisk gode i 70 minutter. Dette må vi ta med oss videre, sa Bredesen, som med litt tur, kunne ledet laget til en aldri så liten cupbombe. Fart hadde sjanser nok til det.
På stillingen 1-0 til Asker i andreomgangen, vurderte Anders Bredesen å flytte opp laget sitt, men det var før Asker fikk to kjappe mål. Målene avgjorde kampen og da foretrakk Bredesen i stedet å reise fra Føyka uten å gi hjemmelaget den målfesten de trodde de skulle få.
- Vi kunne ha utrettet noe framover. Det så vi de gangene vi flyttet oppe hele laget vårt, men vi er ikke gode nok framover på banen til å tukte en motstander som Asker, ennå. Med litt tur, hadde vi kanskje kunne utrettet noe, men tur og dyktighet henger litt sammen. Likevel vil jeg si at det var mange elementer i denne kamper vi bør ta med oss videre, sa Anders Bredesen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.