Daglig leder i Fart, Frode Dalseng, hadde et møte med Frode Bekk sent torsdag kveld.

- Det var en ryddig prosess. Selv om Bekk ville fortsette, var vi i Fart fast bestemte på å få inn nye krefter på trenersiden. Sesongen har vært skuffende, og vi trenger nytt blod, sier Frode Dalseng.

Takker Bekk

Selv om Bekk måtte gi seg etter 11 år som trener, takker Dalseng Bekk for det han har gjort.

- Frode Bekk har gjort en fantastisk jobb i Fart. Han er rett og slett en hedersmann. Vi har i alle år vært svært så fornøyd med den jobben han har utført. Våre veier skilles nå. Det er en tid for alt. Denne beslutningen har klubben tatt, og det har ikke kommet noen negative ord fra spillergruppa, sier leder Frode Dalseng.

Ingen nye navn

Frode Dalseng har ingen nye trenernavn å komme med.

Hjelpetrener Svein Jota har ikke vært i samtaler med klubben om hva som skjer kommende sesong.

- Svein skal vi ha en prat med om noen dager. Når det gjelder hovedtrener, kan jeg ikke komme med noen navn. Vi er i en prosess, og den følger vi, sier Dalseng.

HA-sporten har prøvd å nå Frode Bekk på telefonen hele torsdag kveld, uten hell.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.