ØVRE VANG: - Fartanlegget som møteplass for fysisk og sosial kontakt, omfatter både gutter og jenter i alle aldere. Fart skal fortsatt være klubben for alle, på og utenfor banen.

Dette sa leder i FL Fart, Mikkel Dobloug på et møte med en av sponsorene, Hedmark fylkeskommune. Han poengterte også dugnadsinnsatsen som har vært klubbens suverene varemerke i mange, mange år.

Krever folkehelse
- Bakgrunnen for møtet, er at fylkeskommunen som sponsor, krever noe tilbake fra dem som sponses. Fra Fart krever fylkeskommunen et bredt folkehelseengasjement, som Fart har vært et godt eksempel på i mange år, sa fylkesrådsleder Siv Thørudbakken.

- Fart framstår som en klubb med et inkluderende miljø over aldersgrensene. Når vi snakker om folkehelse, snakker vi om folkehelse i et bredt perspektiv, noe som er i tråd med vårt krav og som Fart allerede oppfyller.

Enda mer å gå på
Daglig leder i FL Fart, Mette Thorslund, var opptatt av at Fart videreutviklet seg som breddeklubb.

- Det at vi har et topplag i klubben, med støtte fra Norges Fotballforbund, gjør at vi drar med oss mye ved siden av toppsatsingen, sa Thorslund.

Sunt kosthold
Av andre konkrete oppgaver som Fart har tatt, eller vil ta tak i, er kosthold. Sunn mat og sunt kosthold fremmer prestasjonene både på fotballbanen og ellers. Derfor er gatekjøkkenmat bannlyst på turer. I Fart er den tradisjonelle matpakka kommet til heder og verdighet igjen, ved siden av at klubben sørger for kveldsmat til alle som trener på anlegget.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00