ØVRE VANG: - Fartanlegget som møteplass for fysisk og sosial kontakt, omfatter både gutter og jenter i alle aldere. Fart skal fortsatt være klubben for alle, på og utenfor banen.

Dette sa leder i FL Fart, Mikkel Dobloug på et møte med en av sponsorene, Hedmark fylkeskommune. Han poengterte også dugnadsinnsatsen som har vært klubbens suverene varemerke i mange, mange år.

Krever folkehelse
- Bakgrunnen for møtet, er at fylkeskommunen som sponsor, krever noe tilbake fra dem som sponses. Fra Fart krever fylkeskommunen et bredt folkehelseengasjement, som Fart har vært et godt eksempel på i mange år, sa fylkesrådsleder Siv Thørudbakken.

- Fart framstår som en klubb med et inkluderende miljø over aldersgrensene. Når vi snakker om folkehelse, snakker vi om folkehelse i et bredt perspektiv, noe som er i tråd med vårt krav og som Fart allerede oppfyller.

Enda mer å gå på
Daglig leder i FL Fart, Mette Thorslund, var opptatt av at Fart videreutviklet seg som breddeklubb.

- Det at vi har et topplag i klubben, med støtte fra Norges Fotballforbund, gjør at vi drar med oss mye ved siden av toppsatsingen, sa Thorslund.

Sunt kosthold
Av andre konkrete oppgaver som Fart har tatt, eller vil ta tak i, er kosthold. Sunn mat og sunt kosthold fremmer prestasjonene både på fotballbanen og ellers. Derfor er gatekjøkkenmat bannlyst på turer. I Fart er den tradisjonelle matpakka kommet til heder og verdighet igjen, ved siden av at klubben sørger for kveldsmat til alle som trener på anlegget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.