HAMAR: Etter å ha snakket mye om å være klare fra start, kom Fart ut av garderoben og leverte sin beste førsteomgang hittil i år.
Men de slapp seg for mye ned etter pause og baklengsmålet måtte komme.
Marianne Jacobsen sto en god kamp i Fart-målet og var langt nede etter tapet.

- Dette er kjett. Vi taper nok en kamp og er ikke gode nok etter pause. Men det var bare ett baklengs da, ikke 12, smiler Jacobsen.

Anders Bredesen likte heller ikke det han så etter pause.

- Vi taper ikke duellene bare fordi de andre løper fortere enn oss. Det er like mye vår vilje og aggressivitet som er for dårlig. Jeg er utrolig skuffet, sier Bredesen.

Fra før er Anniken Moseng Ryen og Anne Hagen ute med skade. I går var Anette Pedersen syk og Ida Jakobsen og Ingunn Røe måtte forlate banen med hver sin smell.

I tillegg gikk de andre resultatene mot laget fra Øvre Vang og situasjonen synes vanskelig for de røde.I neste kamp venter Klepp borte lørdag.

 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.