Dagen etter at Eliteserien avsluttes arrangeres show med prisutdeling til Toppserien, 1. divisjon, Eliteserien og 1. divisjon herrer på Ullevaal stadion. Gjeve priser skal deles ut til spillere, trenere og støttespillere for innsatsen i årets sesong. 

Hege Jørgensen, daglig Leder i Toppfotball Kvinner, er stolt av at hele fotballfamilien samles.

– Det er noe fint over at vi nå gjør dette i fellesskap med herrefotballen. Vi tror det styrker fotballen som totalprodukt at vi jobber og opptrer sammen. Vi gleder oss veldig til å feire de beste prestasjonene både på herre- og kvinnesiden, sier Jørgensen til fotball.no.

Årets spiller, årets trener, årets mål og årets unge spiller er blant de prestisjetunge prisene som skal deles ut, i tillegg til Kniksens Hederspris.

Den prestisjetunge prisen årets mål skal kåres, og avgjøres av folket. Her kan det stemmes. De nominerte i kategorien årets mål i Toppserien er i tillegg til Farts Natalie Nilsen: Synne Jensen, Røa, Karina Sævik, Kolbotn, Ajara Njoya, Vålerenga og Julie Adserø, Trondheims Ørn. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.