Det var ikke noen tvil om hvem som var det beste laget. Fart kjørte over et svært tamt hjemmelag.

Sjansestatistikken vant Fart med 12-0. Det sier svært mye om kampbildet.

Trener Frode Bekk var svært fornøyd etter kampen.

- Vi reiste til Grimstad med et mål og det var poeng. Vi kapret til oss alle tre, noe som gjør at vi kan puste litt lettere. Det er selvfølgelig ikke avgjort i bunnstriden, men det ser langt lysere ut nå enn før kampstart, sier Bekk.

Ingrid Kvernvolden som har slitt litt foran mål denne sesongen, var i spillerhumør. Et mål og en målgivende, kan en ikke klage på.

Banens beste var allikevel midtbanespiller Kristine Lonkemoen. Hun hadde en svært god dag på jobben.

Også Sunniva Wennersgaard spilte en god kamp.

Kampens andre mål ble scoret av Farts toppscorer Dorthea Glorud.

Sterk sidevind gjorde at spillerne hadde en vanskelig oppgave, bare ved å ha ballen i laget.

Kommende helg spiller Fart hjemme mot Fortuna.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.