Ane S. Olsen, Lene Bredesen, Ida Grubben og Lisabeth Johansen utgjorde det rutinerte innslaget i Fart-laget, men det hjalp altså ikke. Urædd vant en utrolig svak kamp med 2-1.

Neste sjanse til å sikre seg de nødvendige poengene for å være garantert fortsatt spill i 1. divisjon får Fart kommende lørdag, da de skal møte Kongsvinger borte.

Ny kontrakt, men hva så?

Men en ting er om laget sikrer kontrakten i 1. divisjon, noe de høyst sannsynlig gjør. En annen ting er hva som skjer i 2015. Etter kampen mot Urædd var Ane S. Olsen, Lene Bredesen og Lisabeth Johansen klare på at nå er det nok. Ida Grubben, som var det ferde rutinerte innslaget mot Urædd, var ikke så kategorisk:

- Det kommer an på jobb og motivasjon, sa Grubben, som samtidig sendte en melding både til ledelsen i Fart og til lagene rundt: - Fart må bli flinkere til å finne lokale talenter og klubbene rundt må samarbeide. Hvis ikke er det snart slutt på 1. divisjonsfotball for kvinner i distriktet.

Olsen best trent

Ane S. Olsen (31), som har vært tilkallingsvikar i flere år allerede, og som har spilt 17 av Farts kamper i år, var kategorisk:

- Det er ikke aktuelt med satsing for mitt vedkommende, men etter at jeg flyttet hit igjen, har jeg trent bra og 3. divisjonslaget trenger sikkert mannskap. 1. divisjon skal jeg prøve å holde meg unna, sa jenta, som sannsynligvis er best trent av samtlige spillere på Fart.

Det blir opp til de rette vedkommende å tolke dette som de vil.

Lisabeth Johansen, som fant fram igjen hanskene etter sommeren, sier hun vil fortsette å trene med Fart for å være med i miljøet, men understreker samtidig at klubben må finne seg en annen keeper.

Bekk er forespurt

Det samme sa Lene Bredesen, som har vært tilgjengelig nødhjelp i to år:

- Nå er det slutt på dette. Alt har en ende, mente hun.

Heller ikke Frode Bekk har sagt ja til å gå på igjen som trener:

- Jeg har hatt samtaler med Fart, men jeg tenker først og fremst på å redde kontrakten i 1. divisjon nå. Trenergjerningen neste år får jeg tenke på etter hvert, sier Frode Bekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.