Ane S. Olsen, Lene Bredesen, Ida Grubben og Lisabeth Johansen utgjorde det rutinerte innslaget i Fart-laget, men det hjalp altså ikke. Urædd vant en utrolig svak kamp med 2-1.

Neste sjanse til å sikre seg de nødvendige poengene for å være garantert fortsatt spill i 1. divisjon får Fart kommende lørdag, da de skal møte Kongsvinger borte.

Ny kontrakt, men hva så?

Men en ting er om laget sikrer kontrakten i 1. divisjon, noe de høyst sannsynlig gjør. En annen ting er hva som skjer i 2015. Etter kampen mot Urædd var Ane S. Olsen, Lene Bredesen og Lisabeth Johansen klare på at nå er det nok. Ida Grubben, som var det ferde rutinerte innslaget mot Urædd, var ikke så kategorisk:

- Det kommer an på jobb og motivasjon, sa Grubben, som samtidig sendte en melding både til ledelsen i Fart og til lagene rundt: - Fart må bli flinkere til å finne lokale talenter og klubbene rundt må samarbeide. Hvis ikke er det snart slutt på 1. divisjonsfotball for kvinner i distriktet.

Olsen best trent

Ane S. Olsen (31), som har vært tilkallingsvikar i flere år allerede, og som har spilt 17 av Farts kamper i år, var kategorisk:

- Det er ikke aktuelt med satsing for mitt vedkommende, men etter at jeg flyttet hit igjen, har jeg trent bra og 3. divisjonslaget trenger sikkert mannskap. 1. divisjon skal jeg prøve å holde meg unna, sa jenta, som sannsynligvis er best trent av samtlige spillere på Fart.

Det blir opp til de rette vedkommende å tolke dette som de vil.

Lisabeth Johansen, som fant fram igjen hanskene etter sommeren, sier hun vil fortsette å trene med Fart for å være med i miljøet, men understreker samtidig at klubben må finne seg en annen keeper.

Bekk er forespurt

Det samme sa Lene Bredesen, som har vært tilgjengelig nødhjelp i to år:

- Nå er det slutt på dette. Alt har en ende, mente hun.

Heller ikke Frode Bekk har sagt ja til å gå på igjen som trener:

- Jeg har hatt samtaler med Fart, men jeg tenker først og fremst på å redde kontrakten i 1. divisjon nå. Trenergjerningen neste år får jeg tenke på etter hvert, sier Frode Bekk.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00