Grei-Fart 3-0

Fart var ikke til å kjenne igjen etter forrige hjemmekamp. Nå var laget tilbake som da laget ikke fikk til sitt eget spill.

For forrige hjemmekamp mot Amazon Grimstad, viste et lag som er i toppform. At samme lag kan underprestere så mye som i kampen mot Grei, er vanskelig å forstå.

Ikke som lag

Etter 15 minutter gikk rullgardina ned for Fart-jentene. Da ble plutselig alt vanskelig. Ballen som skulle i bakrom, kom tilbake like raskt som den ble spilt. Det taklet ikke spillerne.

Trener Frode Bekk var alt annet enn fornøyd.

– Dette var kampen vi ikke kunne vinne. Spillet vårt henger ikke sammen. Vi produserer svært få sjanser i begge omgangene. Bare to spillere får godkjent i denne kampen, sier en skuffet Frode Bekk.

To som var gode

Keeper Marianne Aaberg kan ikke lastes for noen av baklengsmålene. Hun spilte meget godt og hadde flere kvalifiserte redninger.

Spiller nummer to som får godkjent er midtstopper Maren Kristine Andersen. Maren Kristine har til gode å spille en svak kamp denne sesongen.

Hva som gjør at fart ikke er til å stole på i bortekamper er ikke lett å forstå.

– Jeg har ingen god forklaring. Det virker som om spillerne får litt høye skuldre. Hvorfor må du nesten spørre spillerne om, sier en skuffet Frode Bekk.

Kommende lørdag kommer Kongsvinger på besøk. Jumbolaget bør gi Fart tre poeng.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00