HAMAR: Aarhus kom inn da det gjensto om lag 15 minutter av kampen.

Uten respekt.
Og startet med å dra en frekk tunnel på en av Klepps landslagsspillere.

Holdt på å kaste opp
- Det var litt flaks, sier Aarhus beskjedent til HA-sporten.

Hun forteller at hun var veldig nervøs da hun fikk beskjed om å gjøre seg klar.
- Jeg holdt på å kaste opp fordi jeg var så nervøs. Men da jeg først kom i gang var det ikke så skummelt, smiler 15-åringen.
På lystavla sto det 5-0 til Klepp. Hun tror det var greit med tanke på å kunne slippe seg løs.
- Det hadde nok vært verre om vi hadde ledet 1-0, og jeg skulle kommet inn. Da tror jeg at jeg hadde vært enda mer nervøs. Men jeg er fornøyd. Jeg merker forskjell på tempoet i forhold til juniornivå, hvor jeg er vant til å spille, men det var ikke så stor forskjell. Jeg håper jeg får flere innhopp etter hvert, men det er opp til meg å prestere godt på trening, sier kantspilleren, som beskriver seg selv som fotballspiller på denne måten:
- Jeg har brukbar fart. Og jeg kan slå til med ei finte av og til, smiler Aarhus.

Unødvendige baklengs
Det betyr at hun representerer kvaliteter Fart har manglet så langt.

Tempo i kroppen og evnen til å ta vare på kula framover på banen.
Trener Anders Bredesen syntes ungjenta kom godt fra sin første kamp mot et lag fra øverste hylle.
- Det var veldig moro at hun fikk debuten sin. Hun startet jo med en tunnel på en landslagsspiller. Hun leverte 15 gode minutter og det er artig å ta med seg det videre, sier Bredesen, som mener resultatet lyver litt.
- De første 43 minuttene opptro vi taktisk klokt. Vi la oss bevisst lavt i starten, ettersom vi visste at Klepp kom til å gå ut for fullt. Og sideforskyvningen er jeg veldig fornøyd med. Mange av ballene var vi først på, men det var fortsatt litt pinglete i duellene. Likevel var det bedre enn tidligere. Dessverre fikk vi et unødvendig mål imot like før pause.

Godt Ulven-innhopp
Så fikk også Klepp score to kjappe etter pause og kampen var kjørt.

- Da handlet det om å begrense tapet. Foruten Røa, er Klepp det laget som har spilt best fotball mot oss. Jentene sto opp bra, men vi hadde problemer med å falle av. Og jeg synes fire av målene vi slapp inn var unødvendige.
Bredesen ønsker å trekke fram innbytter Vilde Ulven, som kom inn i pausen. Hun hadde også et friskt innhopp mot Fløya i forrige serierunde.
- Hun sto fram som en av de beste. Vilde har hevet nivået sitt, sier Bredesen, som beholder humøret tross den dystre tabellesningen.
- Trenerteamet og spillerne vet at poengene kommer. Vi spiller bedre fotball enn i fjor, men motstanden er også betydelig bedre. Det er naturlig at vi i perioder blir fraløpt av så gode lag. Men vi er en positiv gjeng, og tar hele tiden med oss det som er bra, sier Bredesen.
- Det hadde ikke gjort noe med poeng snart. Men det blir viktig å ta med oss det vi har lært fra denne sesongstarten. Vi kan ikke gi opp nå, da blir det tungt og kjedelig, sier Martine Aarhus.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.