Hjemmelaget var hakket svakere enn gjestene før pause, men etter hvilen burde Fart avgjort den viktige kampen rundt nedrykksstreken. På overtid var gjestene fryktelig nære å avgjøre det hele.

- Det var veldig viktig at vi ikke tapte i dag. Poenget vi tok kan derfor vise seg å bli veldig verdifullt, sier trener Frode Bekk.

Holder Grei bak seg

Med poengdeling er laget fra Øvre Vang fortsatt poenget foran de teknisk gode gjestene fra Oslo.

- Nå venter det noen svært vanskelige kamper for oss. Ikke minst neste helg mot Sandviken i Bergen, sier Fart-treneren, som ikke var imponert over hva hans egne jenter viste mot Grei.

- En svak fotballkamp av begge lag, konkluderte Frode Bekk.

Grei tok ledelsen på et selvmål etter 10 minutter i første omgang, for Sigrid H. Lierhagen utliknet etter 38 minutter.

Bredesen burde avgjort

I andre omgang var Lene Bredesen nærmest scoring for Fart-jentene, men headingen hennes gikk over mål fra svært god posisjon.

Best på Fart var midtstopperne Ida Grubben og Gina Engen Bryhni, sammen med midtbanemotoren Ane Snarud Olsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.