Trener Frode Bekk var stolt som en hane etter at Fart tok med seg det ene poenget laget trengte to serierunder før slutt.

Nå avga både Åsane og Kaupanger to poeng, så Fart hadde klart seg uansett resultat mot Kongsvinger.

Det var hjemmelaget Kongsvinger som var det beste laget i de første 45 minuttene. Etter 32 minutter scoret Kongsvingers Ida Bergersen.

Fart spilte godt i forsvar, men produserte svært lite. Tre sjanser produserte Fart, og to av dem kom etter corner.

I siste sekund før lagene skulle gå til pause fikk Fart corner.

Venstreback Elise Richardsen skrudde like godt ballen rett i mål.

Stolt trener

Trener Frode Bekk sa det slik etter kampen.

- Nå er jeg stolt av spillerne. Vi spilte godt i forsvar, men manglet noe framover på banen. Nå var jeg ikke ute etter stilpoeng i denne kampen. Kun ett eller tre poeng var det som telte. Det fikk vi, og jeg er både rørt og stolt, sier trener Bekk.

I de siste 45 minuttene jevnet kampen seg ut, men ingen av lagene klarte å sette ballen i mål.

At ikke hjemmelaget scoret i andre omgang skyldes nok at Fart leverte en nesten optimal kamp defensivt.

Midtstopperparet Gina Bryhni og Ida Grubben spilte stort i den bakre fireren.

- Jeg likte det Gina og Ida gjorde. Det smittet over til alle de andre på laget, sier treneren.

Målscorer Elise Richardsen hadde også en god dag som venstre back.

Har startet neste sesong

Fart er godt i gang med å planlegge kommende sesong.

Styreleder Trond Kristensen føler klubben er i rute.

- Vi har hatt spillersamtaler med samtlige spillere. Tre jenter gir seg. Det er Lisabet Johansen, Ane Olsen og Lene Bredesen. De øvrige fortsetter trolig. Trener Bekk har vi hatt samtaler med, men er ikke i mål. Vi vil gjerne beholde Bekk, men avgjørelsen kommer senere, sier Kristensen.

Skulle Brumunddal klare å kvalifisere seg til 1. divisjon, blir det to lokale lag i 1. divisjon. Om det er plass til begge, får tiden vise.

- Skulle Brumunddal klare det, så er det en utfordring for begge lagene, sier trener Bekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.