HAMAR: Fart spilte trolig sin beste toppseriekamp for sesongen mot Kattem, men heller ikke denne gangen ble det poeng å hente. Fart hadde sine sjanser, men det ble som regel noe forknytt over avslutningene. Et lag som har scoret ett seriemål på sju kamper, har liksom ikke målfølelsen inne, og det gjenspeiler seg også når sjansene oppstår.
 
Derfor var del typisk nok en dødballsituasjon Fart scoret på. Marthe Sollien la corneren, og det var midtstopper Ingunn Røe som var frampå med scoringsfoten etter ni minutters spill i 2. omgang.
 
Da ledet Kattem allerede 2-0, og målet betydde ikke annet enn at Ingunn greide å pynte på resultatet.
 
Fart er nå inne i ei viktig uke der de møter tre lag det skulle være mulig å være på talefot med. Den første kampen mot Katten endte med tap. Tirsdag møter de Larvik borte og lørdag kommer Amazon Grimstad på besøk.
 
Larvik har bare tre poeng og tapte 5-1 for Røa i dag, mens Amazon er oppe på seks poeng etter 4-2-seiren over Team Strømmen.

Les mer om kampen i HA mandag
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.