HAMAR: - Det er på tide å begynne å tenke poeng nå, ja, sier Anders Bredesen etter null poeng og 1-28 i målforskjell når de seks første seriekampene er gått over i historien.

- Vi har brukt litt lang tid på å komme i gang, og vi merker først og fremst den store tempoforskjellen på Toppserien og 1. divisjon. Hver kamp er en læringsprosess.

Sprudlende jenter
- Hvordan har tapene virket inn på spillerne dine?

- De har tatt det veldig bra. Jentene var forberedt på at vi kunne få en sånn start på sesongen, og de er blide og sprudlende og leverer gode treninger hele tiden. Dette er en veldig fin gjeng, understreker Bredesen.
- Og når Fløya kommer til Briskeby i kveld, så kan det hende Fart tar poeng også?
- Ja, jeg mener det er mulig.
- Og det er ikke bare noe du sier på treners vis?
- Nei, det mener jeg absolutt er mulig. Jeg har sett Fløya både live og på video, og jeg mener det er mulig å ta poeng nå.
- Jeg er mest opptatt av at vi skal prestere sjøl, og vi kan bare stå på. Har ingen ting å tape. Lenger ned på tabellen kommer vi ikke, smiler Bredesen.

Nesten fullt lag
Han vurderer å gjøre noen forandringer på laget som tapte 6-1 for Asker, men hvilke 11 som får sjansen fra start av, blir først offentliggjort i ettermiddag. Sannsynligvis er Marianne Jacobsen tilbake i målet, og ellers er det bare Anne Hagen som er ute med skade - langtidsskade.

Bredesen mener det var greit å få det første seriemålet mot Asker i forrige uke. Så er det maset borte.
- Jentene jublet som de hadde tatt ledelsen, da målet kom. Men vi ledet ikke, vi reduserte til 1-5, sier Fart-treneren.
Nå er det poengene som gjelder.
Foran kveldens seriekamp står Fart uten seriepoeng og med 1-28 i målforskjell etter disse kampene: Kolbotn 0-3, Team Strømmen 0-2, Trondheims Ørn 0-3, Røa 0-12, Arnar-Bjørnar 0-2, Asker 1-6.
Fløya har fire poeng og 3-9 i målforskjell etter disse kampene: Klepp 0-4, Trondheims Ørn 1-2, Asker 0-0, Team Strømmen 1-2, Kolbotn 0-1, Amazon Grimstad 1-0.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.