(Byåsen - Fart 7-1) Byåsen kjørte på fra første sekund og Fart hadde mer enn nok med å forsvare seg.

På 13 minutter drepte hjemmelaget kampen. Fra det 11. minutt til lagene hadde spilt 24 minutter, scoret hjemmelaget hele fire mål. I tillegg hadde Byåsen flere sjanser før de satte det første målet.

Trener Frode Bekk sa det slik etter stortapet.

- Vi tapte fortjent. Når et lag scorer sju mål mot oss, er de selvfølgelig best. Vi gjorde en haug med personlige feil, som vi blir straffet for. Selv om kampen var kjørt på 0-4 fikk også vi noen store sjanser, men vi hadde dagen da ikke noe klaffet. I de siste 45 minuttene slapper nok Byåsen litt av og vi  kommer litt mer med i kampen. Dette må vi bare riste av oss og komme sterkt tilbake, sier en skuffet Bekk.

Det var ingen som vi vet kom opp mot sitt beste. Til det var kollektivet for svakt.

Førstkommende onsdag får Fart det også svært så tøft. Da er det andre runde i cupen mot et av de beste lagene i Norge.

 - Vi skal spille borte mot Stabæk. Med stortapet mot Byåsen er ikke dette vi hadde trengt akkurat nå. Uansett så skal vi gi alt. Vi må få tilbake spillergleden. Den bør jo komme når en møter så sterk motstander, sier treneren.

Trøstemålet til Fart scoret Natalie Nilsen i det 65. minutt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.