HAMAR: Ikke nok med at klubben står poengløs etter sju runder. På treningen torsdag hinket Kristin Bekkevold Sørum av banen, og er uaktuell til dagens bortekamp mot Klepp.
Bekymret Bredesen
- Alle spillere er viktige, men jeg må innrømme at skaden til Kristin bekymrer meg veldig. Vi har flere som er ute med sykdom og skader. Denne på toppen, gjør det ikke lysere. Hvem som spiller hvor i dagens kamp, er ikke klart ennå, sa en litt frustrert Anders Bredesen.

Og de reiser til Jæren for å møte det som kanskje er divisjonens beste hjemmelag.
- Vi er klar over deres kvaliteter. Selv om vi vet om farene, blir det vanskelig å gjøre noe med det. I fjor tok de poeng mot alle topplagene på hjemmebane, så det er ikke småjenter vi møter. Vi får håpe de undervurderer oss. Selv om vi har null poeng, synes jeg spillerne har utviklet seg fra i fjor. Problemet er at det er så stor forskjell på kvaliteten mellom divisjonene, sier Bredesen.

13 landslagsspillere
Når vi vet at Klepp har hele 13 landslagsspillere i troppen, sier det seg selv hvilken formidabel jobb Fart har foran seg. Landslagsspillerne er fordelt på J-17, J-19, J-21, og A-landslaget.

Skulle Fart ha dagen, og få med seg poeng i dag, må vel det regnes som Toppseriens bombe så langt.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00