ØVRE VANG: Lene Bredesen (22) og de andre Ørn-jentene kom sent, men godt til Fartbana. Kun en halvtime før kampstart trillet bussen inn på parkeringsplassen.

Men dårlige forberedelser spilte ingen rolle. Etter en halv time ledet Lene Bredesen & Co. 3-0. Sjøl scoret Lene Trondheims-Ørns andre mål: Et vakkert skudd i vinkelen.

- Min første scoring
- Det var min første scoring i Toppserien. Herlig! jublet den tidligere Fart-jenta, som var kampens ener på sin gamle hjemmebane.

- Vi fikk styre veldig mye i 1. omgang, sa Lene Bredesen, som fra sin djupe, sentrale midtbaneposisjon fikk slå den ene krempasningen etter den andre.
Pappa Anders Bredesen var imponert.
Og Ørn-trener Gøril Kringen skrøt av Lene:

Orientert
- I fjor hadde hun nesten ikke et innhopp. I år har hun spilt fra start i hver eneste kamp, unntatt hjemmekampen mot Fart. Hun har utviklet seg hele vegen. Er fæl å møte i duellene, men er sjelden ufin. Hun er bedre trent og har fått opp frekvensen. Dessuten er hun god på å være orientert på banen, sa Kringen, som var enig i at Lene Bredesen dominerte utpå der.
Blir i Trondheim
- Kontrakten min med Trondheims-Ørn går ut etter denne sesongen, men jeg har fått ny jobb og blir garantert værende i Trondheim, sa Lene, som ga en annen profil, Anette Pedersen en god klem etter oppgjøret.

Anette viste at det går an å score. Hun sendte i veg to langskudd fra distanse og scoret to ganger i løpet av de siste ti minuttene. Dermed er høyrekanten Farts suverene toppscorer med tre av seks seriemål.
- Du kan jo med god grunn spørre hvorfor vi ikke begynner å skyte før. Alt blir lettere etter en scoring, sier Anette, som - i likhet med lagvenninnene - slet fælt i 1. omgang:
- Vi jobbet rett og slett ikke for hverandre.
14 strake tap sliter på fartingene.
Anette Pedersen innrømmer at det ser mørkt ut:
- Men vi gir ikke opp. Vi har lyst på poeng og ble inspirert av det positive som skjedde i 2. omgang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.