Fem sesonger i eliteserien med Tronheims Ørn, en sesong med Fart på øverste nivå, og fem sesonger i 1. divisjon med Fart. Nå er det slutt.

I går spilte hun sin siste kamp og avsluttet mesterlig med to fine mål og godt spill som Fart garantert vil savne.

Lene har gitt seg før også, men har alltid kommet tilbake.

Nå er det garantert slutt.

- Nå er det ingen som får meg tilbake på banen som spiller. Nå tar jeg trenerkurs og er sugen på å oppnå noe fra sidelinjen, sier Lene Bredesen.

Vil savne Lene

Trener Frode Bekk er den første til å innrømme at det nesten blir umulig å erstatte en slik spiller.

- Det klarer vi rett og slett ikke. Vi vet hva vi får av Lene når hun er i kampmodus, sier trener Bekk.

Lene har altså allerede startet trenerkarrieren. Hun er assistenttrener for J14-kretslaget.

- Jeg drømmer om en rolle som spillerutvikler i en klubb. Hvor vet jeg ikke. Fart har jeg heller ikke hørt noe fra, så jeg får være tålmodig i starten, fortsetter Bredesen.

Startet dårlig

I sesongens siste kamp var det ikke mye som tydet på at dette skulle bli en god kamp. Ingen av lagene produserte noe som lignet en målsjanse.

Åsane hadde ballen mest, uten at det hjalp nevneverdig.

I andre omgang var det hjemmelaget som ville mest.

Anført av Lene Bredesen kom Fart til store sjanser. Bredesen ga bortelaget en varsel om hva som skulle komme, i form at to susere som gikk like utenfor.

Camilla Bekkevold fikk æren av å sette den første ballen bak Åsanes keeper. Fra 18 meter sendte hun lærkula rett i krysset.

Lene Bredesen ville ikke være noe dårligere. Tre minutter etter Camillas mål kopierte Lene skuddet til Camilla, bare at skuddet var enda hardere.

På det siste målet brukte Bredesen pannebrasken på en corner fra Elise Richardsen.

Høstsesongen har vært svært oppløftene for Fart. Av de 25 poengene det har sanket i årets 1. divisjon, kom 18 av dem på høsten.

Mye av æren skal Ida Grubben, Elise Richardsen, Gina Bryhni og Sina Sagbakken ha i den bakre fireren. De har spilt jevnt godt i hele høstsesongen. Unntaket kom heller ikke i går.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.