Skulle Mathilde Hauge Harviken fortsette egen utvikling, måtte ungjenta spille på et høyere nivå enn det Elverum gjør (3. divisjon). Nå blir det 1. divisjon med hardtsatsende Fart.

Best som midtstopper

Mathilde liker seg best som midtstopper, men kan også være et godt alternativ på midtbanen. Hennes basisferdigheter, gode pasninger, gode skudd og spillerforståelse gjør at Farts nye trener Finn Willy Taugbøl kan bruke landslagsspilleren på flere plasser.

– Helt klart en spennende spiller. Med sine 15 landskamper, er det helt klart ei jente som Fart vil få stor glede av. Jeg har sett flere aldersbestemte landskamper, og på jentesiden er det høyt nivå. Ei jente på 15 år som har spilte 15 landskamper på J16-landslaget, må ha noe som gjør Fart enda bedre. Jeg gleder meg voldsomt til og samarbeide med Mathilde, sier trener Taugbøl.

Håper på fast plass

Elverumsjenta har hatt noen treninger sammen med sine nye lagvenninner.

– Ja noen treninger har det blitt. Sjøl om jeg er veldig ung, så er målet en fast plass på laget. Noe må en jo ha å strekke seg etter. Skal jeg fortsette min egen utvikling, så måtte jeg bytte klubb. 3. divisjon blir ikke det samme, som å være med sultne jenter i 1. divisjon. Jeg gleder meg voldsomt til å starte med Fart, sier landslagsspilleren.

1. januar 2018, er Mathilde Fart-spiller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.