Fart skriver på sin hjemmeside at de er stolte og glade over sine to nye signeringer.

Ingrid og Dorthea spilte 2. divisjonsfotball for Brumunddal i sesongen som var. Nå er jentene klare for nye utfordringer på ett nivå høyere.

Både Kvernvolden og Mørkved Glorud er angrepsspillere.

Fart beskriver jentene slik på sin hjemmeside: «Dorthea har hatt en strålende utvikling som fotballspiller, og slo virkelig gjennom i 2. divisjon for Brumunddal. Med sin hurtighet og gode fysikk skapte hun masse hodebry for motstanderne fra sin kantrolle. Ingrid har spilt fast på landslaget de to siste sesongene, og fikk også kapteinsbindet i flere av kampene for Norge denne sesongen. Scoringer ble det også for jenta med flagget på brystet.

For Brumunddal Fotball har Ingrid bøttet inn mål både i 3. divisjon og 2. divisjon».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.