• TATT UT: Marit Bratberg Lund.

Fart-spiss Ingrid Kvernvolden står med 32 landskamper fordelt på J16-, J17- og 19-landslaget.

I september imponerte hun med fire scoringer på to kamper J19-landslaget. Hun scoret hat-trick mot Estland og noterte seg for en nettkjenning mot Israel.

Tidligere Fart-spiller og nåværende Kolbotn-spiller, Marit Bratberg Lund, står bokført med 40 U-landskamper, fordelt på J15-, J16-, J17- J19 og U23-landslaget.

Begge er tatt ut til å spille dobbeltlandskamp mot England for J19-landslaget 24.- og 26. januar.

Her er hele troppen:

Hildegunn Sævik - Avaldsnes

Klara Sporsem - Molde

Tuva Hansen - Klepp

Sarah Lilleberg Suphellen - Trondheims-Ørn

Katrine Jørgensen - Medkila

Mariken Kleppe - Urædd

Marit Bratberg Lund - Kolbotn

Ingrid Rokke Elvebakken - Kolbotn

Heidi Ellingsen - Lyn

Nora Eide Lie - Urædd

Maria Hiim - Klepp

Ingrid Syrstad Engen - Trondheims-Ørn

Ida Fikseth Fossem - Medkila

Karoline Heimvik Haugland - Arna-Bjørnar

Vilde Hasund - Røa

Siw Døvle - Urædd

Vilde Fjelldal - Medkila

Ingrid Byrøgård Kvernvolden - Fart 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.