Fredag skrev Mina under for Vålerenga. Kontrakten gjelder kun ut sesongen. På den tiden må frøken Kjørum vise trener Cecilie Berg Hansen at hun er verdt å satse på.

Villig til å satse

Mina Kjørum vet inderlig godt at hun må overbevise i VIF-drakta.
- Jeg har bare kontrakt ut sesongen. Det innebærer at jeg må overbevise på alle treninger og alle de kampene jeg får. Drømmen er noen innhopp i Toppserien, sier Mina.
Hun starter på markedshøyskolen i disse dager. Nå venter tre år i Oslo.
-Nå blir det skole og fotball døgnet rundt. Jeg får leve på skolestipend, for noe jobbing blir det ikke tid til. Jeg satser alt på å lykkes i Vålerenga, sier Mina.

-Vi vet litt

Cecilie Berg Hansen innrømmer ovenfor HA-sporten at de ikke vet altfor mye om fotballspilleren Mina Kjørum.
- Personlig har ikke sett Mina så mye, men vi har gode tilbakemeldinger på henne. Mina er en spiller som bruker farten sin. En spiller som vil true bakrommet. Selv om hun har spilt på et lag som har tapt mye de siste to sesongene, har hun overbevist. Når du stikker deg fram på et svakt lag, kan du ha ferdigheter som vil komme enda mer fram på et godt lag. Det er det vi håper på med Mina, sier trener Berg Hansen.
Også Frode Bekk i Fart har trua på Kjørum i Toppserien.
- Selv om tidspunktet på overgangen var litt overraskende, er det bare å ønske Mina lykke til i Vålerenga. Vi i Fart begynner å bli vant med at spillere går midt i sesongen. Det positivet her er at vi i Fart kan være stolte over at vi får fram enkeltspillere som kanskje er gode nok i toppen, sier Bekk.

- Må gjøre noe

Tapsrekken til Øvre Vang bare fortsetter (se egen sak). Spillerne flytter på seg og Fart sitter igjen med en meget tynn stall.
- Vi i klubben er nødt til å ta nye grep. Vi må ha et lag i 1. divisjon her i distriktet. Vi må forsterke troppen med en eller flere spillere. Vi kan ikke sitte og se på at spillerne bare forsvinner. Da må vi også få inn noe nytt blod i klubben, sier trener Frode Bekk.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.