HAMAR: Ting går ikke akkurat Farts vei om dagen. Mot Fløya leverte de sin beste 1. omgang så langt i sesongen, etter mye mas om å komme i gang fra start.

Men etter en skuffende 2. omgang ble alt så meget verre.

Kjett
Fart mistet det trykket de hadde, ble altfor baktunge, og målet måtte etter hvert komme. Selv om Marianne Jacobsen i Fart-målet sto en god kamp, måtte hun gi tapt alene med Ann Iren Trosten.

- Hva skal jeg si? Det er kjett. Rett og slett veldig surt, sier Marianne Jacobsen til HA-sporten.
Hun har ikke noe godt svar på hvorfor Fart gjorde omvendt av det de har hatt for vane, ved å spille godt før pause og dårligere etter.
- Vi hang bra med i 1. omgang. Men kanskje brant vi for mye krutt, jeg vet ikke. Det ble ikke nullen og poeng i dag heller, sukker Jacobsen.

Vondt
Navnesøster Ida spilte en ålreit kamp på topp. Hun har hatt en fin framgang de siste ukene.

- Ida er den som har blomstret mest på trening. Hun har virkelig løftet seg og hun hadde spilt uansett om Anette Pedersen hadde vært frisk eller ikke, sier Anders Bredesen.
Han fikk imidlertid en ubehagelig opplevelse da Jakobsen ble liggende og vri seg i smerte etter en duell. Hun ble båret av banen med det som trolig er brudd i ankelen. Det var ingen hevelse i går kveld, men Jakobsen ble kjørt vekk i ambulanse, av en annen enn den som faktisk var utplassert på Briskeby.
I tillegg måtte kaptein Ingunn Røe ut med en vond albue i pausen. Hun er sannsynligvis klar til helgens kamp mot Klepp.
- Jeg håper Ingunn blir klar. Hun betyr mye for oss. Bare i form av å være der som kaptein er hun viktig, sier Bredesen.

Verre
Det hele ebbet ut uten at Fart skapte en eneste stor målsjanse. Dermed et nytt tap. Og legger man til at de andre resultatene gikk imot Fart, ble situasjonen verre enn noen gang i år.

- Dette spillet vant vi 1. divisjon med. Til tider i dag spilte vi bedre enn vi gjorde i fjor. Men motstanden er så mye bedre at vi sliter. Vi er for ustabile i prestasjonene, for rufsete og går ikke ordentlig inn i duellene. Vi får ikke ut potensialet vårt. Det blir baller i hytt og pine. Jeg er utrolig skuffet. Mer skuffet nå enn da vi rykket ned enn for to år siden. I tillegg gikk alle resultatene mot oss. Nei, jeg er utrolig skuffet, gjentar Bredesen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.