Fart

(0)

1

Urædd

(0)

2

Fart hadde en kjempesjanse etter fem minutter. Urædd tok over, scoret to mål og vant. Fart yppet seg igjen på slutten. Terning: 2.

MÅL

0-1 Ellen Marie Wiersholm (52), 0-2 selvmål (67), 1-2 selvmål (86)

Tilskuere

100

Dommer

Christian Fallback, Gjøvik-Lyn

Gult kort:

Fart: Ane Storødegård

Urædd: Mariken Kleppe

Farts lag 4-5-1:

Lisabeth Johansen - Sina B. Sagbakken, Gina Engen Bryhni, Ida Grubben, Elise Richardsen - Kristine Lonkemoen (Camma Bekkevold fra 50.), Sunniva Wennersgaard, Lene Bredesen, Ane S. Olsen (Ane Storødegård fra 58.), Mille Thunem (Tonje Hansen fra 85.) - Ane Nyløkken Helseth.

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Ingen

H Ane S. Olsen, Lene Bredesen

Pluss

Åpnet bra og avsluttet bra.

Minus

Dårlig kamp med mye spark og flyg. Dårlig bevegelse i laget. Fikk aldri tak i andreballene, og det var dårlig adresse på pasningene. Tapte en kamp de skulle bruke på å sikre kontrakten i 1. divisjon.

Neste kamp: Bortekamp Kongsvinger 18. oktober.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.