Fart - KIL/Hemne 2-0.

Farts første 45 minutter la grunnlaget for alle tre poengene. Da var Fart rett og slett gode.

Etter bare seks minutter scoret Natalie Nilsen etter et glimrende innlegg fra Camilla Bekkevold. Fart pøste på med spillere forover i banen og bortelaget hadde mer enn nok med og pælme ballen unna.

Etter 12 minutter fikk Fart frispark fra nesten 40 meter. Kaptein Ane Nyløkken Helseth fyrte av og ballen spratt inn i mål. 

At det bare sto 2-0 til hjemmelaget etter de første 45 minuttene, skal KIL/Hemne var svært glad for.

I andre omgang slakket Fart litt av på gassen og kampen ble mer jevnspilt, uten at det var noen fare for å miste poengene. Til det var bortelaget for svake.

Fart to beste spillere var kantspiller Camilla Bekkevold og midtbanespiller Natalie Nilsen. Begge to hadde en svært god dag på jobben.

Fart tar ferie på en sterk 6. plass, noe trener Frode Bekk er godt fornøyd med.

- Det er klart vi kunne hatt flere poeng. Det er flere kamper vi har vært uheldige i. Det som er positivt er at vi spiller bedre fotball enn på flere sesonger. Vi som klubb har løftet oss mange hakk. Nå får jentene en fortjent ferie. Det er ikke noen fellestreninger på en god stund. Jeg regner med at spillerne opprettholder formen ved å ha noen egentreninger, sier trener Bekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.