Fart - Kongsvinger 0-1

Dette var kampen Fart ikke fikk til noe som helst. Selv det helt enkle, ble vanskelig mot et Kongsvinger som måtte vinne. KIL hadde vært akterutseilt med tap. Nå er de med igjen.

Det var bortelaget som åpnet klart best, mot et Fart som spilte sin aller svakeste kamp for året.

Bortelaget var det eneste laget som produserte sjanser. Hjemmelaget hadde mer enn nok med å måke ut ballen.

Trenerduoen Frode Bekk og Svein Jota hadde nesten vanskeligheter med å forklare det som skjedde.

- Vi møtte et lag som ville vinne. De jobbet for hverandre, noe vi ikke gjorde. Vi skaper ingen ting framover på banen. Vi har ikke ett eneste etablert angret. Sjøl de enkleste pasninger ble vanskelig. Vi så rett og slett rådville ut. Med dette taper er vi med der nede med både hue og ræva, sier to skuffede herremenn.

Vi klarte ikke etter beste evne å finne noen som var bedre enn andre. Dette var en total kollaps av samtlige spiller. Skal ikke Fart rykke ned, må det helt andre takter til.

Fart har 20 poeng, Grei 19, Fløya 18, KIL 15 og KIL/Hemne 13. To lag rykker ned. Fart og KIL har spilt en kamp mer enn de andre lagene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.