Øvre Vang
Nestleder i Fart Fotball Marius Overmo, sier det slik.
- Noe fasitsvar har jeg ikke, men jeg tror jeg vet hvor skoen trykker. Vi har ikke vært flinke nok med klubbene i nærområde. Vi har nesten tatt det som en selvfølge at de beste kommer til oss. Slik er det ikke. Nå må vi være ydmyke. Ta telefonen og opprette ny kontakt, sier Overmo.
Fart har vært i samtaler med flere klubber, men ikke noe konstruktivt har skjedd. Viktigst for Overmo nå er at kvinnefotballen ikke dør.
- Vi sitter på hver vår tue. Ingen vil gi fra seg sine beste spillere. På en måte skjønner jeg det, men la oss sammen utvikle jenter, som har det lille ekstra. Jeg har snakket med Tom Henning Hovi i kretsen. Vi vil ha et møte med klubbene. Deet finnes talenter i distriktet. Mina Kjørum er et eksempel. Hun kom til Fart fra Vang. Nå spillere hun i toppserien for Vålerenga. Mål og målgivende på de to siste kampene tyder på at både Vang og Fart har gjort mye riktig. Jeg tror det kan være mange Kjørum´er i småklubbene. Vi er nødt til å samarbeide. Jeg er den første til å innrømme at vi har gjort mye feil i Fart, men vi kan ikke gi oss. Vi må ikke la damefotballen dø, sier nestleder Overmo.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00