HAMAR: - Du kan vel kalle det en stor sjanse, smilte Olsen.

Hun var tydelig oppgitt og forbannet på seg selv.
- Jeg er forholdsvis forbannet. Antakelig hadde det blitt poeng med scoring der.

Horndalsveen anker
Før pause hang Fart brukbart med Arna Bjørnar, som er et av de bedre lagene i serien. Men det var litt for langt fram til mål til de skulle være truende.

- Da ble Anette (Pedersen) veldig alene. Etter pause turte og ville vi mer, og vi var tøffere i duellene. Det var nære poeng i dag, men det holder ikke, sier Olsen.
- Du setter vel den neste gang?
- Det kan se ut som om det er en fordel om noen andre får muligheten, smiler midtbanespilleren, som i går ble skjøvet ut som indreløper, til fordel for midtstopper Kristin Horndalsveen.

Tilbakeviste kritikken
- Det å sette Horndalsveen inn som anker synes jeg var vellykket. Hun klarte seg bra, mener trener Anders Bredesen.

I store deler av kampen fungerte hun som en mur foran midtstopperen, og med sin oppofrende spillestil vant hun mange dueller.
Men Bredesen gjorde flere grep som ga positive utslag. Ti minutter før slutt la Fart om til tre bak, og fikk satt inn en bra sluttspurt.
- Når vi er så nære mål, og ikke klarer å score, da blir det vanskelig. Hadde vi vært litt i flytsonen hadde vi tatt poeng i dag, sier Bredesen.
For Bredesens jenter slo bra tilbake fra forrige rundes stortap mot Røa. Hadde de fått inn en utligning, hadde det ikke blitt 0-2. Det kom som følge av at Fart satset alt framover.
- Nå beste vi overfor alle de som mener noe og synes de har peiling på fotball at vi kan. Det har vært mye mas. I dag rystet vi faktisk Arna Bjørnar.

Keepertabbe
Men de røde er fortsatt litt preget av at de slipper inn for enkle mål. Frisparket fra Stine Andreassen, som sendte Arna Bjørnar i ledelsen, burde blitt avverget av keeper Marianne Jacobsen.

- Vi kan ikke slippe inn mål fra 30 meter. Dette trener vi på hele tiden, på det å få opp motsatt arm. Dette var dessverre en keepertabbe, sier keepertrener John Bennet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00