Fart hadde tapt begge sine første hjemmekamper i serien, og det samme skjedde i dag. Fart fremsto som passive og uten trøkket som trengs for å vinne fotballkamper. I tillegg var humøret meget dårlig blant spillerne på laget. Dette førte til ett 0-2 tap, og ingen poeng ble værende igjen i Øvre Vang. Fart har tatt alle poengene sine borte denne sesongen, der de har tatt med seg poeng i alle kampene.

Selvmål etter 50 sek

Kampen startet med at en Fart-spiller sendte ballen i eget mål etter bare 50 sekunder, noe som gjorde det vanskelig for jentene fra Øvre Vang. Den eneste som spilte opp mot godkjent var Ane Olsen, men hun var veldig alene og uten hjelp fra medspillerne blir det vanskelig. Alt i alt en helsvart dag for Fart.

Bekk meget skuffet

Frode Bekk holdt en tordentale i pausen, uten at det hjalp nevneverdig. Han var veldig skuffet etter kampen.

- Jentene er ikke tilstede i dag, og er ikke med i det hele tatt. Det må jentene tåle å høre. Nå er jeg meget skuffet, fortalte Fart-treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.