HA: Frank Skaufel
TRONDHEIM: Bekkevold Sørum var en av Farts aller beste spillere, da hun sammen med Ingunn Røe valset opp med meritterte Ørn-jenter. Dessverre ødela åpningen av kampen Farts muligheter for seier.

- Vi henger ikke sammen i starten og får to kjappe mål bakover. Heldigvis bedrer det seg utover kampen, sier Bekkevold Sørum.
Ørn-trener Gøril Kringen, som var kaptein under OL-finalen i Sydney, var mektig irritert på egne spillere etter kampen. Hun mente laget gikk tom, og ga fra seg initiativet for lett i andreomgang. Hun merket seg sin tidligere landslagskollega og OL-vinner Kristin Bekkevold Sørum.

- Robust spill
- Jeg la ikke altfor mye merke til motstandernes spillere, men Kristin utmerket seg med robust spill. Hun vant mange dueller mot oss. Jeg tror ikke Fart blir enkle å slå utover sesongen, sier Kringen, som ikke har noen planer om å gjøre comeback på fotballbanen.

Bekkevold Sørum storspilte utover i kampen, og Ørn maktet ikke å skape mange nevneverdige sjanser i andre omgang. Kristin tror laget snart skal makte å hente sine første eliteseriepoeng.
- Det sitter i hodet, og jeg har tro på at vi klarer det. Vi nærmer oss vårt første mål, og vi skapte nok sjanser til å greie det i dag, sier hun.

- Årsbeste
Fart-trener Anders Bredesen var fornøyd etter kampen, og spesielt trakk han frem andreomgangen.

- Det ble to helt forskjellige omganger, men det vi presterer i dag, er årsbeste. Vi slipper oss løs, og får vist at vi kan spille fotball, sier han.
I pausen valgte han å bytte ut sidebacken Anniken Moseng Ryen med lynvingen Ida Jacobsen. Ned på backplass gikk Ida Grubben.
- Byttet var vellykket. Grubben gjorde en flott innsats på backplass, mens Jacobsen var frisk da hun kom inn. I pausen fokuserte vi på at vi måtte tørre å stå høyt, og at vi ikke skulle være redde for å trå til i duellene. Det lyktes vi med, sier han.

Minus
Bare et lite minus trekker ned hovedinntrykket etter pause.
- Trondheims-Ørn hadde tre overganger i andre omgang, og selvfølgelig måtte de lykkes med den siste to minutter på overtid, sier Bredesen.
Han tror laget vil heve seg ytterligere i de neste kampene.
- Vi begynner å komme i form, og blir bare bedre og bedre, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.