ASKER: Etter en hederlig kamp med tapper kjemping, holdt Fart som nevnt Asker på en armlengdes avstand i 70 minutter. Det ene målet Asker hadde scoret til da, kunne Fart, med litt avslutningstur, ha hentet inn igjen. At det ikke ble slik, har sine naturlige forklaringer:
Mester med Asker
- Vi ble dyktig slitne mot slutten, og etter en drøy times spill, hadde vi ikke lenger så mye å legge i duellene, sier Kristin, som i løpet av seks sesonger i Asker, vant cupen en gang og seriemesterskapet to ganger.

Likevel syntes hun ikke det var så spesielt å møte Asker denne gangen:
- Mye av laget er skiftet ut siden jeg spilte her. Nå er det kanskje igjen fire-fem spillere fra min tid. Da blir Asker en motstander som alle andre.

Skremmeskudd
Sist Fart spilte i Asker, i vår, tapte fartingene 1-6. Denne gangen kunne Asker fått seg et lite skremmeskudd dersom Fart for en gangs skyld, hadde hatt litt tur i avslutningene. For det var Fart som åpnet best i begge omgangene på Føyka. Etter seks minutter hadde Anette Pedersen et skudd som Asker-keeperen fistet til corner. I andre omgang tok Fart motet til seg og fikk med hele laget i angrep. Etter fine kombinasjoner på høyrekanten, fikk Anita Lindgren ballen i boksen, lurte av en Asker-forsvarer, men satte skuddet rett på Askers keeper.
Redning på strek
For ikke å snakke om da Kristin Bekkevold Sørum slo et frispark inn i boksen. På mirakuløst vis, klarte Asker-keeper Ingrid Hjelmseth, med et tigersprang, å hindre Sunniva Wennersgaard scoring.

- Med scoringer på disse sjansene, hadde vi kunnet ryste Asker kraftig, men så er dette med Fart og scoringer, da. Det var synd at det i stedet kom mål imot.
Kristin Bekkevold Sørum tenker i hovedsak på 1-0-målet som kom på frispark.
- Klar markeringssvikt. Slikt skal ikke skje på dette nivået.

Dårlige på overganger
Det Fart manglet i store deler av kampene, var å utnytte overgangene de fikk. På offensiven ble det veldig mange enkeltmannsprestasjoner og lite lagspill, bortsett fra noen hederlige unntak, og da var det fare på ferde foran motstanderburet med en gang.

- Uansett var førsteomgangen noe av det bedre vi har gjort i år, men vi skulle gjerne hatt spillere som kan holde på ballen på motstandernes banehalvdel. Men vi mangler også nøyaktighet i de avgjørende pasningene, og vi må tore å spille ball. Det gjorde vi ikke i stor nok grad. Derfor blir vi liggende og jage. Det kostet krefter, mer krefter enn vi hadde etter en full dag på jobb og busstur hit, sa Kristin Bekkevold Sørum.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00