Han forteller:

- Først og fremst, min oppsigelse må ikke sammenblandes med de siste dagers hendelser rundt trenerspørsmålet i FL Fart. Jeg meddelte hovedstyret i FL Fart om min beslutning allerede 15. mai, og det har ingenting med sportslige resultater å gjøre, sier Frode Dalseng. Han innrømmer at de to siste årene som daglig leder har vært svært krevende og slitsomme, og på mange måter tenker han at avgjørelsen er et resultat av nytt veivalg og verdivalg. Nå er det på tide å bruke mer tid på fritidssysler og sammen med familien, sier Frode Dalseng til Farts hjemmeside, og fortsetter:

Les også:Sportslig leder i Fart trekker seg

- Et liv med fotballen krever stor grad av tilgjengelighet nærmest til alle døgnets tider, jeg har knapt hatt fritid det siste året og nå kjenner jeg at mine krefter må benyttes på andre arenaer. Det er heller ingen tvil om at avstanden som har oppstått mellom bredde og topp har gjort oppgavene til daglig leder langt tyngre enn forventet. Jeg har virkelig følt på det etter at FL Fart klatret opp til øverste nivå i norsk fotball med kvinnelaget. Jeg har på mange måter lagt ned sjela mi i FL Fart i mange år. Det er en klubb som jeg har vært og alltid vil være glad i. Jeg har et varmt hjerte for klubben i Øvre Vang og ønsker alle i FL Fart alt godt i fremtiden.

Les også:Trener Taugbøl trakk seg på dagen som trener for Fart

Det har vært mye som har skjedd i Fart den siste tida. Først trakk trener Finn Willy Taugbøl seg på dagen 22. mai. Bakgrunnen for avgjørelsen var blant annet et evalueringsmøte. Dermed forsvant også assistenttrener Per Johnny Hanssen.

- Det som er kommet fram er ikke i tråd med mine verdier. Oppsigelsen er sånn sett rettet mot sportslig ledelse av klubben, sa Taugbøl da.

Mandag denne uka trakk også sportslig leder Stein Vidar Brække seg. 

- De personkarakteristikker som er gitt av Finn Willy Taugbøl medfører ikke riktighet, og FL Fart beklager dette på det sterkeste, skrev Brække i en pressemelding.

Mandag kveld varslet han sin avgang i klubben.

- Jeg har nå valgt å trekke meg fra alle verv i FL Fart. Dette med umiddelbar virkning, skriver Brække.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.