Arna-Bjørnar - Fart 3-0 (0-0)
BERGEN: Seriekamp, Toppserrien for damer, lørdag.
Arne stadion
194 tilskuere
Mål: 1-0 Tina Charlotte Algrøy (70) Algrøy kom alene med Lisabeth Johansen og gjorde ingen feil., 2-0 Algrøy (77) et dårlig Arna-Bjørnar-skudd som endret retning og gjorde at Fart-keeper ble utspilt, 3-0 Maren Mjelde (90) klabb og babb i feltet, men Mjelde med ryggen mot mål, fikk lobbet ballen over og i mål.
Målsjanser: 15-4 (10-3, 5-1)
Dommer: Bente Saksvik, Bækkelaget.
Ingen kort.
FARTS LAG 4-5-1:
Lisabeth Johansen 5
Monica Johansen 5
Kristin Sørum 5
(Regine Bakken 85)
Kristin Horndalssveen 5
Inger H. Karset 3
(Vilde Ulven 85.)
Sunniva Wennersgaard 3.
Ingunn Røe 4
Marthe Sollien 4
Ane Hagen 3
(Ida Jacobsen 68.)
Anette Pedersen 5
ARNA-BJØRNARS LAG 4-3-3: Erika Skarbø, Ingrid Riland, Caroline Walde, Trude Johannessen, Veronica Aasgård, Maren Mjelde, Trine Lund, Hilde Nordstand, Elise Thorsnes (Kristine Heggland 89.), Aimee Edris (Ttrude Knutsen 89.), Tina Charlotte Agrøy (Karoline Bakke 89.).
KAMPEN: Godt forsvarsarbeid av Fart holdt laget inne i kampen mot Arna-Bjørnar i 70 minutter. I det 69. minutt, hadde innbytter Ida Jacobsen en kjempesjanse til å score og sende Fart i ledelsen, men keeper reddet og Arna-Bjørnar fikk en overgang som gjorde at Tine Charlotte Agrøy kom i en en-mot-en-stituasjon mot Lisabeth Johansen. Agrøy misset ikke.

Dette punkterte Fart, som måtte se ytterligere to mål i egen kasse i løpet av de siste 20 minuttene.

PLUSS: Farts forsvar gjorde en stor jobb og laget ga aldri opp å få hull på byllen bakerste hops Arna-Bjørnar. Spilte seg til noen sjanser som burde gitt uttelling.
MINUS: Fart ble slitne av å jage ball mot slutten av kampen. Midtbanen klarte heller aldri å stabilisere spillet sitt og demme opp for Arna-Bjørnar-overganger.
OBS: Fart møter Klepp hjemme førstkommende lørdag.
HA: Astri Knudsen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.