LILLESTRØM: 12. seriekamp Toppserien kvinner, søndag.
LSK-hallen.
207 tilskuere.
MÅL: 1-0 Nasra Abdullah (81); straffespark etter at Ida Elise Enget ble felt.
Målsjanser: 7-2 (2-0).
Cornere: 2-0 (1-0).
Dommer: Lina Långbacka, Finland.
Gult kort: Marthe Sollien, Fart.
Farts lag (4-5-1):
Marianne Jacobsen 5
Monica Johansen 5
Kristin Bekkevold Sørum 6
Kristin Horndalsveen 4
Ida Grubben 5
Anita Lindgren 3
(Vilde Ulven fra 75.)
Ane S. Olsen 4
Ingunn Røe 4
Marthe Sollien 4
Anette Pedersen 5
Inger Helene Hafsahl Karset 3

STRØMMENs LAG (4-3-3): Ingrid Bruserud - Marita Skammelsrud Lund, Hilde Hansen, Maritha Kaufmann, Hege Storløkken - Nasra Abdullah, Mari Knudsen, Lene Storløkken - Eli Gulbrandsen (Marte Sennels Hytjan fra 86.), Miriam Mumtaz (Marlen Knoph fra 90.), Ida Elise Engen.

KAMPEN: Med stor avstand mellom lagdelene, midtbanespillere som kom på hæla i duellene og svak presisjon i pasningsspillet, klarte ikke Fart å beherske midtbanen i førsteomgangen mot Strømmen. Hjemmelaget klarte derimot ikke å utnytte det spillemessige overtaket. Gang på gang ble de stoppet av Kristin Bekkevold Sørum og hennes lagvenninner i Farts bakre firer.

Hvis noe slapp igjennom, sto Marianne Jacobsen parat med keeperklypene sine.
I andre omgang endret kampen totalt karakter. Fart samlet laget, gikk til så det suste i duellene og tvang Strømmen til å begynne å slå langt. Stort sett var langballene mat til Farts forsvarsfirer. Ved et par anledninger var Jacobsen igjen god å ha som sisteskanse.
En ulykksalig felling av Ida Elise Enget åtte og et halvt minutt før full tid, fratok Fart historiens første Toppseriepoeng.

PLUSS: Måten Fart samlet seg på i pausen. De framsto som et helt annet lag etter hvilen. Backrekka og keeper Marianne Jacobsen sto fram gjennom hele kampen. Ane S. Olsen var løpsmaskina i mannskapet.
MINUS: Førsteomgangen bar ikke bud om at Fart var kampklare. Laget var på hæla gjennom hele omgangen. Heldigvis framsto heller ikke Strømmen som noe stort fotballag.
OBS! Nå venter fotballferie for jentene. Neste kamp er mot Amazon, Grimstad på Fartbana 23. august.
HA: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.