Fart - Kolbotn 1-3 (0-2)
LØTEN: Seriekamp Toppserien kvinner, lørdag.
Løten gress.
103 tilskuere.
Mål: 0-1 Kristin Blystad (30); ble spilt igjennom av Isabell Herlovsen og får fri veg til mål, 0-2 Marie Olsen (38); kom seg fram på høyresiden og skjøt rett i mål, 0-3 (63); frispark med påfølgende markeringsglipp, 1-3 Sunniva Wennersgaard (64); corner der Wennersgaard uredd satte hodet til.
Målsjanser: 4-5 (2-2).
Cornere: 4-6 (1-3).
Dommer: Vibeke Larsen, Tromsø
Gult kort: Anniken M. Ryen, Fart.
Farts lag (4-5-1):
Marianne Jacobsen 5
Anniken M. Ryen 3
Kristin Bekkevold Sørum 5
(Regine Bakken 74. min.)
Kristin Horndalsveen 4
Ida Grubben 4
Anette Pedersen 5
Ane S. Olsen 4
Ingunn Røe 4
Anita Lindgren 4
Vilde S. Ulven 3
(Sunniva Wennersgaard 58. min.) 5 Inger Helene Hafsahl Karset 4
KOLBOTNS LAG (4-3-3): Christine Colombo Nilsen- Cecilie Berg-Hansen, Ingrid Schjelderup, Nora Holstad Berge, Mari Romstad Stavne -Trine Rønning (Hanna Haanes 45. min.), Kristine Lindblom, Solveig Gulbrandsen - Ingvild Isaksen, Isabell Hervlovsen, Kristin Bjerke Blystad (Kristina Meinseth 84. min.)
KAMPEN: Fart åpnet best og hadde fortjent å lede på Kolbotn etter en halv times spill. Anette Pedersen gikk opp fra sin høyre kantposisjon og skapte større press på Kolbotns lag, som hadde store problemer med å leve opp til favorittrollen. Men der Fart bommer, scorer Kolbotn. Markeringssvikt i Fart-forsvaret var årsaken til 0-1. Scoringen rystet Fart som trakk seg bakover på banen og overlot mye av spillet til Kolbotn, som doblet ledelsen ved Ingvil Isaksen, som skjøt rett i mål fra skrå vinkel. Ny glipp i markeringen bakerst, førte til 3-0, før innbytter Sunniva Wennersgaard satte hodet til en corner fra Anette Pedersen.
PLUSS: Fart funker når jentene våger. Sunnvia Wennersgaards spill og scoring etter at hun kom inn med litt over en halv time igjen å spille gledet.
MINUS: Anette Pedersen brente en kjempesjanse etter ett kvarters spill. Laget våger ikke å føre kamper og blir fort for feige. Mot et lite imponerende Kolbotn-lag burde Fart hatt poengmuligheter.
OBS: Siste seriekamp før ferien, er mot Amazon Grimstad om 14 dager.

HA: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.