Asker - Fart 4-0 (1-0)
ASKER: 3. runde i NM for kvinner, onsdag.
Føyka.
45 tilskuere.
Mål: 1-0 Reidun Nilsen (30); frispark som ble styrt i mål, 2-0 Marie Olsen (70); fikk løpe gjennom hele Fart-forsvaret og scoret sikkert alene med keeper, 3-0 Lise Klaveness (72); frispark fra venstre som ble headet i mål, 4-0 Lise Marie Woods (85); tok med seg ballen på en fin enkeltprestasjon og skjøt utagbart fra kloss hold.
Målsjanser: 7-4 (4-2).
Cornere: 8-2 (5-1).
Dommer: Bente Saksvik, Bækkelaget Sportsklubb.
Gult kort: Anita Lindgren, Fart.
Farts lag (4-5-1): Lisabet Johansen - Anniken Moseng Ryen, Kristin Bekkevold Sørum, Kristin Horndalsveen, Ida Grubben - Anita Lindgren (Monica Johansen fra 73.), Ane S. Olsen, Ingunn Røe (Sunniva Wennersgaard fra 73.), Marthe Sollien (Marita Nilsen fra 82.), Anette Pedersen - Inger Helene Hafsahl Karset.
KAMPEN: Anette Pedersen hadde en suser av et skudd allerede etter seks minutter. Asker-keeper slo til corner som ble resultatløs, men tonen var slått an. Fart skulle selge seg dyrt på Føyka. Fartingene la vekt på å forsvare seg, noe laget klarte meget godt i førsteomgangen, riktignok med en glipp bakover. Ellers hadde Kristin Bekkevold Sørum og Kristin Horndalsveen full kontroll i midtforsvaret. I andreomgangen hadde Anita Lindgren en kjempesjanse etter bra spill og en finfin enkeltmannsprestasjon, men Askers keeper var på plass. I denne omgangen ble Fart litt løsere i organiseringen og ikke like sterke i duellene. Kreftene forsvant med Askers 2-0-mål etter 70 minutter. Da var det bare snakk om å redde et hederlig resultat for Fart som ved Sunniva Wennersgaard hadde en kjempesjanse i sluttminuttene.
PLUSS: Det defensive spillet i 70 minutter av kampen. De to Kristin'ene i midtforsvaret, keeper Lisabet Johansen som rakk å vise at Fart har to solide keepere i stallen sin, og Ane S. Olsen som eneren på midtbanen.
MINUS: Overgangene som blir for spede. De gangen Fart fylte på med folk, ble det ofte farligheter, men det solide defensive grepet hadde sin pris.
OBS: Kommende lørdag er Kolbotn motstander i seriekamp på Fartbana.

HA: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.