Terningkast 2
Asker - Fart 6-1 (3-0)
ASKER: 6. serierunde, Toppserien kvinner, torsdag.
Føyka.
108 tilskuere.
Mål: 1-0 Marie Olsen (17.), 2-0 Lise Klaveness (31.), 3-0 Melissa Wiik (38.), 4-0 Klaveness (65.), 5-0 Wiik (78.), 5-1 Ane S. Olsen (81.), 6-1 Wiik (90.).
Målsjanser: 10-2 (5-0)
Gult kort: Anita Lindgren, Fart.
Dommer: Vibeke Larsen, Tromsø.

FARTs LAG (4-5-1):
Lisabet Johansen 3
Monica Johansen 4
Kristin Bekkevold Sørum 5
Ingunn Røe 4
Ida Grubben 3
(Ida Jakobsen fra 46.) 4
Monica Treseng 4
(June Holter fra 65.)
Anita Lindgren 4
Kristin Horndalssveen 4
Ane S. Olsen 6
Marthe Sollien 3
(Inger Helene Karset fra 85.)
Anette Pedersen 5

ASKERS LAG (4-4-2): Ingrid Hjelmseth - Mia Bak Pedersen, Torill Hetland Akerhaugen, Janne Stange, Anette Nybø (Andrea Haugstaul fra 68.) - Katrine Pedersen, Lisa Marie Woods, Siri Nordeide Grønli, Marie Olsen (Bettina Jevne fra 46.) - Lise Klaveness, Melissa Wiik.

KAMPEN: Askers Melissa Wiik hadde et par muligheter tidlig i kampen, men Fart hadde grei kontroll lenge. Men de jobbet hver for seg, og det nytter ikke mot så gode lag som Asker. Likevel hadde ikke Asker noe særlig mer å komme med enn de tre målene de scoret.

Etter pause var Fart igjen bedre enn fra start. Dette begynner å bli en gjenganger nå. Flere tok ansvar, grepene fra benken fungerte positivt på kampbildet, og Asker var ikke i nærheten av å holde samme kvalitet som gullrival Røa. Fart torde mer, og da kan de også. Og så - etter fem kamper og 81 minutters spill - fant Ane S. Olsen og Fart nettmaskene. Det var en nydelig lobb.


PLUSS: Igjen at laget hever seg. Målet til Ane S. Olsen. Og at spillere så ut til å finne seg bedre til rette i nye roller. Det skal også lagledelsen ha ros for.MINUS: Fart har ikke råd til å bruke tid på å komme i gang. De små smelle til fra start - hver gang. Enkle baklengsmål nok en gang.OBS: Fart møter Fløya på Briskeby tirsdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.