Frode Dalseng var strålende fornøyd med underskriftene til hovedtrener Finn Willy Taugbøl, spillende hjelpetrener Inger Ane Hole, hjelpetrener og analysesjef Elise Richardsen og keepertrener John Bennet.

Viktig for klubben

Dalseng mener disse underskriftene gir et signal langt utenfor klubben også.

–Dette gir oss ro i en hektisk høstsesong. At alle fire vil fortsette den jobben de har startet på, setter vi utrolig stor pris på. Alle fire er viktige for oss. Dette er fire sentrale aktører som vi alle er fornøyd med, sier Dalseng.

Det er mye som har skjedd på trenersiden i Fart siden fjorårssesongen. Mye nytt som tydeligvis bærer frukter. Det er bare å lese tabellen, så skjønner en jo det.

– Vi ville ha noe nytt og det har vi fått. Videre jobber klubben etter en strategisk sportsplan, som strekker seg noen år fram i tid. Her er kompetanse, kontinuitet og sportslig utvikling helt sentralt. Med de fire trenerne som jobber knallhardt opp mot A-laget, så er vi godt i gang, sier daglig leder Frode Dalseng.

Nå er det ikke bare Dalseng som er fornøyd. Hovedtrener Finn Willy Taugbøl er også fornøyd.

Roser klubben

–Vi i trenerteamet er også godt fornøyde. Å avklare kommende sesong bruker som regel å være det siste som ordnes etter en sesong. Nå får vi ro i rekkene og kan konsentrere oss om det sportslige. Det skal klubben ha ros for, sier Taugbøl.

At John Bennet, Elise Ricardsen og Inger Ane Hole også er med kommende sesong, er Taugbøl svært glad for.

– Jeg er strålende fornøyd med alle tre. John (Bennet) gjør en kjempejobb med våre keepere. Elise Richardsen har den faglige tyngden. Hennes analyser over eget spill og ikke minst motstanderne, tror jeg har gitt oss flere poeng i år. Inger Ane (Hole) som spillende trener er også viktig. Hun gjør en fantastisk jobb på feltet, sier Taugbøl.

Taugbøl pendler mellom Øvre Vang og Kongsvinger til hver eneste trening. Det sier mye om at han trives.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.