Øvre vang
I løpet av førsteomgang på Fartbana hadde Åsane to store sjanser som endte med en heading i stolpen, og en heading i tverrliggeren. Begge kom etter dødball, men det var det eneste bortelaget klarte å produsere på 90 minutter.
- Det var skikkelig solid forsvarsspill i dag, vi ga absolutt alt vi hadde, sier Fart-trener Frode Bekk.

Fikk hjelp av keeperen

Fart slet også med å skape sjanser, men etter 51 minutter fikk de hjelp av en uheldig Åsane-keeper. Hanne Neby slo et høyt innlegg fra høyrekanten, som keeperen enkelt skulle ut å plukke. Slik gikk det ikke. Hun fomlet ballen inn i eget nett.
Fart-spillerne jublet ellevilt, og skjønte at her kunne de ta med seg alle poengene. Det viste seg også hos spillerne.
- Vi ble fryktelig engstelige etter at vi tok ledelsen. Det ble helt stille ute på banen, forteller Hanne Neby.
Selv om de ble engstelige holdt Fart hele kampen ut og tok sin første serieseier siden 16. oktober 2011. Da slo de Vålerenga 2-1 hjemme.

Ville vært stolt selv med tap

Trener Frode Bekk var meget fornøyd og ikke minst lettet etter kampen, og tror dette kan være vendepunktet for laget hans.
- I dag hadde vi stoltheten i bånn, og selv om prestasjonen ikke er enorm, så vinner vi. I dag ville jeg vært stolt av jentene om vi hadde tapt kampen også, sier en smilende Fart-trener.

Utrolig glade jenter

Det var fantastiske gledesscener ute på kunstgresset etter kampen. De 81 tilskuerne som hadde tatt turen sto igjen og klappet flere minutter etter kampslutt. Jentene svarte med bølgen foran tribunen.
- Vi hadde en innstilling i dag som vi ikke har hatt før i år, da ble det seier. Det var så utrolig deilig å vinne igjen, sa en jublende glad Neby etter kampen.

Ekstra moro å dra på trening

Fart-jentene har trening allerede i kveld, og trener Frode Bekk legger ikke skjul på at det blir ekstra moro å møte opp etter en etterlengtet seier.
- Det er alltid moro å dra på trening med dette laget, det er derfor jeg har klart å holde på så lenge, men jeg gleder meg litt ekstra til mandagstreninga. Det blir gøy å kunne åpne treninga med å gratulere alle jentene med tre poeng!
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.