Ett poeng hjemme mot Grei var greit, men heller ikke mer.

- Viktig å holde Oslo-laget bak oss på tabellen, men det kommer til å bli en knallhard kamp for å overleve i divisjonen, sier trener Frode Bekk og ramser opp de resterende og vanskelige motstanderne.

Heldige og uheldige

Hjemmelaget var litt heldige som ikke lå under til pause, ganske uheldige som ikke ledet 10 minutter før slutt og griseheldige som ikke tapte i sluttminuttene.

- Vi holdt jo på å rote bort alt på slutten, sukker trener Bekk.

Etter å ha styrt hele andre omgang, jaktet hjemmelaget på alle tre poengene. Da kontret Grei med kvalitet. Ikke en gang, men to ganger i løpet av kort tid.

Heldigvis for hjemmelaget var avslutningene svake.

Tvilsom scoring

Før pause følte hjemmelaget at de ble hardt straffet av både dommer og assistentdommer.

Grei tok ledelsen på en svært omdiskutert måte.

- Jeg plukket ned en corner, fikk en dytt i ryggen og ramlet inn mot eget mål. Uansett holder jeg ballen hele tida, før den blir sparket ut av hendene mine, forklarer Lisabet Johansen i Fart-målet.

- Dommeren mente ballen var over streka før den blir sparket ut av hendene mine, forteller keeperen som er av en helt annen oppfatting.

Jobbet seg inn i kampen

Gjestene fra Oslo var klart best første halvdel av kampen, men likevel klarte Fart å utlikne før pause. På lagets andre sjanse scoret Sigrid H. Lierhagen, etter at Kristine Lonkemoens forsøk hadde blitt avverget.

- Prestasjonsmessig var dette en svak kamp. Vi jobber altfor mye en og en, men klarer likevel å ødelegge nok for Grei, sier Frode Bekk.

Etter pause satt nemlig hjemmelaget i førersetet. Et teknisk godt bortelag ble jaget av aggressive Fart-jenter, som førte til noen gode overganger.

- Vi blir bedre utover i kampen og ingen skal si at vi ikke jobber og forsøker. Kvaliteten i det vi gjør kan imidlertid blir bedre, sier Bekk som fikk se at Lene Bredesen brant en stor Fart-sjanse, før Grei kom til to svært store helt på tampen av kampen.

- Godt at vi fikk med oss noe fra denne kampen. Neste helg kan det bli verre å ta poeng borte mot suverene Sandviken, mener Frode Bekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.